Příspěvkovou organizaci a školní jídelnu vede Martin Drešer. Martin byl v minulosti managerem ve velkých pražských hotelech jsou skupina hotelů Olympik Holding, hotel Ambassador Zlatá Husa či Parkhotel Praha. Značnou část své kariéry strávil jako manager cateringových akcí v Coloseum Catering, kde organizoval veškeré možné eventové akce, staral se 3 roky o catering stadionu Sparta Praha, připravoval catering v Rytířském paláci pro společnost Česká spořitelna. Před tím, než se začal věnovat aktuálnímu zaměstnání strávil 7 let u předního poskytovatele závodního stravování v naší republice v GTH Catering, kde se staral například o závodní stravování České spořitelny. Právě možnost zúročit své dosavadní zkušenosti v pohostinství ho vedla k rozhodnutí, že školní stravování je v současné době zapotřebí „popostrčit“ a dát mu lehce nový směr, tak aby děti mohli poznávat různorodé chutě jídel, aby měli možnost poznat, jak zacházet se surovinami, že i zdravá jídla jsou chutná a i neobvyklé kombinace surovin mohou nejen překvapit.
Právě za tímto účelem v jídelně spolupracuje s výborným šéfkuchařem Václavem Šmerdou. Václav byl v minulosti členem Národního týmu kuchařů České republiky. Je držitelem několika zlatých, stříbrných i bronzových medailí v mezinárodních kuchařských soutěží. Vlastní titul Kuchař roku Junior a Kuchař roku Senior. Mezi další jeho vyznamenání patří Řád rytíře francouzské gastronomie a řád Dobromily Rettigové. Václav Šmerda pochází z rodiny, kde se kuchařské umění dědí již 3 generaci. Jeho otec, mimo jiné své úspěchy vařil pro české prezidenty a jiné významné osobnosti. Václav Šmerda své zkušenosti nabral v pražských hotelech jako hotel Fórum nebo Corinthia Towers, dále pracoval u předních českých poskytovatelů závodního stravování Sodexo – jako šéfkuchař v rádiu Svobodná Evropa a GTH Catering, kde zastával pozici executive chef.
Právě tam se seznámil s Martinem Drešerem, navázali přátelství nejen na profesní úrovni. Jejich práce je neskonale baví a velkým přáním je, aby všem dětem, které přijdou do jídelny chutnalo a oběd pro ně nebyl nutností, ale chvilkou, na kterou se mohou těšit.
Mezi stávající tým zaměstnanců dále patří:
Pan Pavel Navara, který je profesí řezník, nicméně s chutí pomáhá při vaření a všemožných přípravných prací v kuchyni. Pavel nabral své pracovní zkušenosti nejen v jídelnách, jako například jídelna České televize, či jídelna farmaceutické firmy Zentiva, ale v minulosti pracoval taktéž pro společnost Sodexo.
Kuchařkou studené kuchyně je paní Hana Zemanová, která společně s paní Zuzanou Polívkovou každý den s úsměvem nabízejí a servírují všem vašim dětem jídlo. Hanka je nesmírně šikovná kuchařka, která zvládá připravovat svačiny, saláty, dezerty, které pak vaše děti opravdu s chutí konzumují. Mimo to taktéž pomáhá i s vařením teplé kuchyně. Hanka v minulosti pracovala pro cateringovou společnost Maxim catering, kde nabrala své bohaté zkušenost, které může zúročit právě v naší jídelně. Taktéž pracovala pro společnost Sodexo.
Paní Zuzana Polívková je prozatím naší poslední pracovnicí, je to žena, kterou potřebuje každá kuchyně, od všeho umí trochu a všem dokáže pomoci. Stará se, aby se kuchyni udržovali hygienické normy, pomáhá s přípravnými pracemi v kuchyni a jak je již výše psáno každý den s úsměvem vydává jídla dětem. Zuzana je velice pracovitá a šikovná, své zkušenosti nabrala u rozličných menších soukromých poskytovatelů pohostinské činnosti, kde se naučila těm správným návykům, které jsou v moderní profesionální kuchyni naprosto nezbytné.